::::::: منتديات المشجع المدريدى :::::::
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتــــــــــــــــــــــ المشجع المدريدي ـــــــــــــــــــــــــديات
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 & محشى الباذنجان على الطريقة المصرية ... لا فوتكم &

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
كرمل

كرمل


عدد الرسائل : 62
العمر : 63
تاريخ التسجيل : 11/06/2008

& محشى الباذنجان على الطريقة المصرية ... لا فوتكم & Empty
مُساهمةموضوع: & محشى الباذنجان على الطريقة المصرية ... لا فوتكم &   & محشى الباذنجان على الطريقة المصرية ... لا فوتكم & Icon_minitimeالأربعاء يونيو 25, 2008 12:00 pm

فالاول سامحوني لان مش هيكون في صور

المكونات المطلوبه : باذنجان صغير للحشو ابيض او الاحمر (خد الجميل ) الي تحبيه انا بحب استخدم الاحمر وبنقي الحبات الصغيرة شكلها احلى
رز مصري
شبت وبقدونس وكزبرة ونعناع
مرقة فراخ او لحمه بس انا بفضل الفراخ
ملح وفلفل
طماطم
بصل
سمنه وزيت
الطريقه
اولا طبعا هنغسل الباذنجان ونقوره ونرجع نغسله تاني وانا افضل الخطوه دي بعد منعمل الحشوة ونخلصها لان الباذنجان الافضل يتحشي بعدميتقور او يتحفر مباشرة علشان ميجلدش او يعني يشد معانا شويه
نقطع البصل صغير او نبشره بصلايه كبيرة ونحطها على النار مع السمنه والزيت ونسيبها تدبل بعدين نحطلها حوالي اربع حبات طماطم مبشورة او مقطعه صغير ولما الميه تقل عالاخر نطفي ونضيفهم على الرز الغسول والمنقوع نقطع البقدونس والكزبرة والشبت والنعناع ونحطهم عليه والملح والفافل ونقلبهم
نحشي الباذنجان لغايه نص الحبايه بس علشان ميفلقش معانا خلال السوا نرصهم في الحله او الطنجرة او القدر ونحط عليهم الشوربه وعلى النار تكون هاديه انا بحط معلقة صلصه طماطم مع الشوربه بتدي طعم حلو
ولما يستوي تقدمي مع الفراخ او اللحمه وطبق سلطه وملوخيه والف هنااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
& محشى الباذنجان على الطريقة المصرية ... لا فوتكم &
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
::::::: منتديات المشجع المدريدى ::::::: :: شؤون حواء :: المطبخ-
انتقل الى: